U12 | Zimní halové turnaje jsou za námi.

Novinky Vytvořeno: 07.03.2023 Poslední změna: 07.03.2024

Letošní zimu jsme si zpříjemnili třemi halovými turnaji na umělé trávě v Říčanech, kde jsme hráli pět proti pěti kontaktní rugby.

Dvakrát se nám podařilo postavit hned dva týmy. Mladší kluci hráli ve skupině C, starší a zkušenější ve skupině B.

Tým ve skupině C

S mladšími kluky (někteří ještě v kategorii U10) jsme se soustředěli zejména na správné a bezpečné provedení skládky a pochopení hry. Jelikož jsme oba týmy stavěli bez střídačky, každý z hráčů dostal poctivou porci herního času. Obdobně na tom byli i ostatní týmy a podařilo se nám vybojovat stejný počet výher, jako proher.

Tým ve skupině B

Se staršími hráči byla situace obdobná. Stále pracujeme na základech, ale kluci začínají hře rozumět a chtějí a hrají kolektivní rugby, což se pozitivně ukázalo i na skóre, kdy jsme prohráli pouze jeden jediný zápas s pražskou Slávií.

Co nás čeká dál?

Ačkoli se nám v hale dařilo, nyní nás čekají větší výzvy v podobě venkovních turnajů na větším hřišti, týmech o deseti hráčích v poli, mlýny a autové vhazování.

Hřeb jarní části sezóny jistě bude mezinárodní turnaj PYRF, který odehrajeme v pražských Petrovicích, za účasti domácích týmů a 11 týmů ze zahraničí.

Soustředění

Smejkalova bouda (Přípravka, U10, U12) »
Ne 04.08.2024 - Pá 09.08.2024

Green Valley, Chotýšany (U14) »
Ne 25.08.2024 - Pá 30.08.2024

Břehy(U16, U18)
St 21.08.2024 - Ne 25.08.2024

Nábor dětí & mládeže 2024

Nábor probíhá celoročně. Na odkazech níže najdete rozpis tréninků a bližší infromace k jednotlivým kategoriím. Ideální je i zavolat trenérovi, který vám poskytne všechny potřebné informace a poskládá trénink tak, aby se chytnul i úplný nováček.

Více informací »

Nábor do týmu mužů

Tým mužů zažívá svoje nejlepší období, ale stojíme nohama na zemi a jsme si vědomi, že nemusí trvat věčně. Rádi mezi sebe přivítáme další nové tváře. Předchozí zkušenost s rugby není potřeba. Pokud se nebojíš kontaktu, jsi týmový hráč a chceš makat, doraž na trénink, ideálně i nejdřív zavolej trenérovi, který ti poskytne všechny potřebné informace a připraví trénink tak, aby ses chytnul.

Více informací »

Generální partner

Hlavní partneři

Partneři