U12 | Mezinárodní turnaj PYRF 2023

Novinky Vytvořeno: 03.04.2023 Poslední změna: 07.03.2024

Naše malé veverky sbíraly zkušenosti na svém prvním velkém turnaji PYRF, kde jsme poměřili síly s týmy z Rakouska, Francie, Německa, Polska, nebo třeba Litvy.

Do turnaje jsme vstupovali s obrovskou trémou, která kluky doslova svazovala. Byl to náš první zápas na větším hřišti a ještě s mezinárodní účastí. Není čemu divit:

  • celkem 30 týmů
  • více než 500 dětí

Nedokázali jsme navázat na formu z halových turnajů a poráželi nás soupeři, které jsme v zimě bezpečně překonávali. Chyby se kupily. 

Po obědě už byla nálada lepší, kluci začali mimo zápasy blbnout a usmívat se. S lepší náladou se nám dařilo odstraňovat herní chyby a trošku přemýšlet, jak využít veliké hřiště. Dokonce se nám podařilo remizovat s týmem z Francie, Polska, nebo třeba Litvy. 

Náš nejhezší zápas byl až ten úplně poslední, kdy jsme začali přihrávat do křídel, hledali prostor v obraně a podporovali se. Bohužel soupeř nám dal o try více a náš nejhezší zápas jsme prohráli. 

Nicméně za tuto zkušenost jsme strašně rádi. Kluci za sebou mají svůj první velký turnaj, svoji první velkou nervozitu a v dubnu stihneme další dva menší turnaje, takže pevně věříme, že začneme turnaj hrát tak, jak jsme na PYRFu skončili.

Obrovská pochvala ale klukům patří v tom, že zvládli odehrát celý turnaj pouze s jedním hráčem na střídačce a prakticky nemuseli střídat. První zápas začínal v 9:50, poslední v 17:20. 

Soustředění

Smejkalova bouda (Přípravka, U10, U12) »
Ne 04.08.2024 - Pá 09.08.2024

Green Valley, Chotýšany (U14) »
Ne 25.08.2024 - Pá 30.08.2024

Břehy(U16, U18)
St 21.08.2024 - Ne 25.08.2024

Nábor dětí & mládeže 2024

Nábor probíhá celoročně. Na odkazech níže najdete rozpis tréninků a bližší infromace k jednotlivým kategoriím. Ideální je i zavolat trenérovi, který vám poskytne všechny potřebné informace a poskládá trénink tak, aby se chytnul i úplný nováček.

Více informací »

Nábor do týmu mužů

Tým mužů zažívá svoje nejlepší období, ale stojíme nohama na zemi a jsme si vědomi, že nemusí trvat věčně. Rádi mezi sebe přivítáme další nové tváře. Předchozí zkušenost s rugby není potřeba. Pokud se nebojíš kontaktu, jsi týmový hráč a chceš makat, doraž na trénink, ideálně i nejdřív zavolej trenérovi, který ti poskytne všechny potřebné informace a připraví trénink tak, aby ses chytnul.

Více informací »

Generální partner

Hlavní partneři

Partneři