Slavia Hradec Králové 6 : 34 Mad Squirrels Vrchlabí

Novinky Vytvořeno: 30.08.2021 Poslední změna: 07.03.2024

Po nepovedeném začátku, kdy jsme prohráli v Teplicích jsme konečně navázali na hru, kterou jsme se pyšnili před pauzou způsobenou COVID-19.

Atmosféra v kabině byla od začátku fantastická. Ostatně tako jako vždycky, když se Honza Hovard dostane k jukeboxu. 

Od začátku zápasu se nám dařilo vyhrávat hru kolem rucku, což byl proti minulým sezónám pokrok, protože zápasy s Hradcem bolí.

Bohužel po několika minutách hry přišlo zranění. Kryštofovi Pecoldovi nevydrželo koleno a obnovil si předchozí zranění. Nyní je v péči skvělých lékařů a příští týden se z magnetické rezonance dozvíme více. Každopádně je to obrovská ztráta pro tým. Kryštof si teprve minulý týden při comebacku do juniorské reprezentace vysloužil ocenění pro nejlepšího hráče zápasu - MVP.

V útoku se nám také dařilo, Jakub Hudrlík a Matěj Greenwood z pozic útokových spojek organizovali skvělé útočné akce, které se však dařilo číct hradeckému, velezkušenému, hráči a trenérovi, Láďovi Cintlerovi. I tak jsme ale z útočných akcí v prvním poločasu vybojovali položení Jirky Pecháčka a Tomáše Kasíka.

Ve druhém poločasu už byl zápas v našich rukou. Po individuálních akcích přes celé hřiště se prosadil Martin Kubát, Taras Turkevyč. Po skvělých útočných akcích odnesl míč za tryline i Pavel Mejstřík, nebo Dominik Fišer.

Svojí premiéru si užil Bořek Rozlílek a Tomáš Kasík.

Jakub Hudrlík byl v kopech po položení téměř neomylný, když trefil 5 z 6 kopů.

Soustředění

Smejkalova bouda (Přípravka, U10, U12) »
Ne 04.08.2024 - Pá 09.08.2024

Green Valley, Chotýšany (U14) »
Ne 25.08.2024 - Pá 30.08.2024

Břehy(U16, U18)
St 21.08.2024 - Ne 25.08.2024

Nábor dětí & mládeže 2024

Nábor probíhá celoročně. Na odkazech níže najdete rozpis tréninků a bližší infromace k jednotlivým kategoriím. Ideální je i zavolat trenérovi, který vám poskytne všechny potřebné informace a poskládá trénink tak, aby se chytnul i úplný nováček.

Více informací »

Nábor do týmu mužů

Tým mužů zažívá svoje nejlepší období, ale stojíme nohama na zemi a jsme si vědomi, že nemusí trvat věčně. Rádi mezi sebe přivítáme další nové tváře. Předchozí zkušenost s rugby není potřeba. Pokud se nebojíš kontaktu, jsi týmový hráč a chceš makat, doraž na trénink, ideálně i nejdřív zavolej trenérovi, který ti poskytne všechny potřebné informace a připraví trénink tak, aby ses chytnul.

Více informací »

Generální partner

Hlavní partneři

Partneři