Muži v CZRLA 9s druzí. Hudrlík dominuje statistikám.

Novinky Vytvořeno: 05.06.2022 Poslední změna: 07.03.2024

1. Liga začíná sice až v červnu, jarní čekání jsme si zpříjemnili turnaji v devítkách. Devítky (rugby league 9s) jsou turnajová forma rugby league, která se hraje na 9 minutové poločasy pouze v 9 lidech na celé hřiště.

Nevýhoda devítek je jasná. Rozcvičíte se, odehrajete zápas, vychladnete, čekáte na zápas, rozcvičíte se... A takto pořád dokola. Výhody ale jasně převyšují nevýhody. Na turnajích mohou získávát zkušenosti noví hráči a stejně tak jsou devítky super mezikrok pro juniory přecházející k mužům. Prostě 9 minut hrajete, trenér vám řekne co zlepšit a hraje se dál...

... A přesně tak jsme to pojali. Jelikož jaro bylo v našem týmu ovlivněno maturitami a zkouškami na VŠ, na turnaje jsme se začali pořádně scházet až v samotném konci. Všechny turnaje ale odjezdili naši junioři. Jmenovitě Patrik Kmínek, Tobiáš Heřman, Adam Vrbata, Matěj Schejbal, Amir Shakirzyanov a Václav Grohman, kteří mají velký podíl na celkovém výsledku. Kluci rozhodně nebyli schovaní někde na křídlech, ale nechávali jsme je hrát klíčové organizačí posty. Patrik se zabydlel na mlynáři, Tobiáš organizoval útok z pozice spojky, Adam střídal mlynáře a zadáka, Sejbi organizoval obranu ze zadáka. Šlo jim to perfektně, ač sami se sebou někdy nebyli spokojeni. Ale je nutné si uvědomit, že i pomocí chyb se hráč učí a přechod z juniorského rugby do toho mužského je složitý.

A jak se nám vedlo? Bohužel nejhůře jsme hráli doma.

26. Března Vrchlabí - 3. místo
9. Dubna Hradec Králové - 2. místo
23. Dubna Havlíčkův Brod - hostovali jsme za Beroun
14. Května - 2. místo
28. Května - 1. místo

A co se týká osobních statistik jasně dominoval kapitán Jakub Hudrlík

Nejproduktivnější hráči
1. místo - Jakub Hudrlík
10. místo - Martin Kubát

Nejvíce položení
2. místo - Jakub Hudrlík

Nejvíce konverzí
2. místo - Jakub Hudrlík
7. místo - Jan Hovard
10. místo - Pavel Mejstřík




Soustředění

Smejkalova bouda (Přípravka, U10, U12) »
Ne 04.08.2024 - Pá 09.08.2024

Green Valley, Chotýšany (U14) »
Ne 25.08.2024 - Pá 30.08.2024

Břehy(U16, U18)
St 21.08.2024 - Ne 25.08.2024

Nábor dětí & mládeže 2024

Nábor probíhá celoročně. Na odkazech níže najdete rozpis tréninků a bližší infromace k jednotlivým kategoriím. Ideální je i zavolat trenérovi, který vám poskytne všechny potřebné informace a poskládá trénink tak, aby se chytnul i úplný nováček.

Více informací »

Nábor do týmu mužů

Tým mužů zažívá svoje nejlepší období, ale stojíme nohama na zemi a jsme si vědomi, že nemusí trvat věčně. Rádi mezi sebe přivítáme další nové tváře. Předchozí zkušenost s rugby není potřeba. Pokud se nebojíš kontaktu, jsi týmový hráč a chceš makat, doraž na trénink, ideálně i nejdřív zavolej trenérovi, který ti poskytne všechny potřebné informace a připraví trénink tak, aby ses chytnul.

Více informací »

Generální partner

Hlavní partneři

Partneři