Muži prošli základní částí bez jediné prohry. Chrudim 0 : 44 MSV

Novinky Vytvořeno: 11.10.2022 Poslední změna: 07.03.2024

Vůbec poprvé v naši historii jsme vyhráli základní část, kterou jsme navíc prošli bez jediné prohry.

Do play off tak jdeme s výhodou domácího hřiště. Už 22. října nás čeká semifinále, ve kterém na stadionu ve Vejsplaších vyzveme loňské mistry, Krupku Dragons. Začínáme ve 14:00 a věříme, že nás přijdete podpořit!

Znáte když se něco pokazí a pak se kazí úplně vše? Tak přesně tohle byl náš zápas s Chrudimí, tedy kromě samostatného zápasu. Ten se docela povedl.

Začalo to tím, že zaspal Matěj Schejbal. Protože Sejbiho máme rádi, rozhodli jsme se ho vyzvednout doma v Lánově. A už to jelo. Cestou jsme urazili zrcátko o přenosné dopravní značení, kterého jsme si při vyhýbání další dodávce vůbec nevšimli. Ještě že máme v týmu zdatného fyzio, který si uvědomil, že takové zrcátko se tejpuje podobně jako koleno. Jedeme dál.

Aby toho nebylo málo, před Hradcem nám volal náš biznismen aka "Vlk z Olomouce", Martin Kubát, kam se přestěhoval za studiem. Bohužel před Pardubicemi kleknul vlak a Marťánek si tak stihl zahrát až posledních pár minut. Mimochodem, nechcete koupit ČEZ?

A jdeme k samostatnému zápasu...

Utkání na které nejspíš nikdy nezapomene náš nejmenovaný "butter finger", který si vybral svůj den blbec a nechytil ani míč, který mu někdo podal. Když už jsme ve zdánlivě beznadějné situaci nevěděli co dál a napadalo nás Dana jedině zastřelit, Dan všechny překvapil a chytil výkop. Euforii a tři mexické vlny ukončila situace o 10 metrů dále, kdy Dan udělal předhoz. Dan tak v jednou zápasu vyrovnal Kubův sezónní rekord v počtu předhozů.

Situaci nezachránil ani benjamínek týmu, Tobiáš Heřman, který si spletl hřiště se svojí brigádou a míč po hřišti nesl jak tác se třema gulášema. Předhoz Hudrlík.

Abychom si jenom nestěžovali, příjemně překvapil odpočatý a vyspinkaný Schejbal, který z křídla doběhl, do té doby nejrychlejšího hráče CZRLA, Oldřicha Chrbolku. Mates překonal klubový rekord, držící od roku 2013 David Lahr, který takto rychle dokázal běhat k tácu s chlebíčky.

Když to nejde rukama, půjde to silou... Situaci zachránil Honza Hovard, který nečekaně v útoku udělal sidestep, břicho vlevo, šel vpravo, až si zadák sednul na zadek. Try, dav fanoušků ve varu.

Bohužel podobnou situaci chtěl udělat i David Bělohlávek, který se v situaci jeden na nikoho rozvlnil tak, že mu při pádu na zem povolilo rameno a máme tak první letošní zranění. Jestli Dejva ještě uvidíme letos na hřišti je ve hvězdách, protože sezóna končí 5. listopadu Grand Finálem, které v případě naši výhry nad Dragons, budeme hrát doma.

Tak nám držte palce a ještě lípe, přijďte fandit.

Soustředění

Smejkalova bouda (Přípravka, U10, U12) »
Ne 04.08.2024 - Pá 09.08.2024

Green Valley, Chotýšany (U14) »
Ne 25.08.2024 - Pá 30.08.2024

Břehy(U16, U18)
St 21.08.2024 - Ne 25.08.2024

Nábor dětí & mládeže 2024

Nábor probíhá celoročně. Na odkazech níže najdete rozpis tréninků a bližší infromace k jednotlivým kategoriím. Ideální je i zavolat trenérovi, který vám poskytne všechny potřebné informace a poskládá trénink tak, aby se chytnul i úplný nováček.

Více informací »

Nábor do týmu mužů

Tým mužů zažívá svoje nejlepší období, ale stojíme nohama na zemi a jsme si vědomi, že nemusí trvat věčně. Rádi mezi sebe přivítáme další nové tváře. Předchozí zkušenost s rugby není potřeba. Pokud se nebojíš kontaktu, jsi týmový hráč a chceš makat, doraž na trénink, ideálně i nejdřív zavolej trenérovi, který ti poskytne všechny potřebné informace a připraví trénink tak, aby ses chytnul.

Více informací »

Generální partner

Hlavní partneři

Partneři