Česká juniorka se postavila silnému Srbsku. V sestavě nechybělo 7 hráčů Vrchlabí

Novinky Vytvořeno: 23.08.2021 Poslední změna: 07.03.2024

Srbsko U20 46 vs 4 Česká republika U21

V první opravdové výzvě pro náš tým, kdy se proti nám postavil zkušenější a silnější soupeř, se navzdory skóre našemu týmu nevedlo vůbec špatně.

V první půli si naši hráči zvykali na mnohem rychlejší a tvrdší hru, než na jakou byli do této chvíle v naší lize zvyklý. To se samozřejmě odrazilo i na skóre. Na konci prvního poločasu se po několika úspěšných akcích podařilo zatlačit na hráče Srbska a ti ukázali, že mohou být zranitelní. Try Jakuba Hudrlíka však nebyl uznán kvůli předhozu při pokládání míče.

Do druhé poloviny zápasu jsme naskočili tak, jak jsme v první polovině skončili a byli jsme soupeři vyrovnaným protivníkem. Přestože rozdíl mezi týmy byl patrný zejména v síle, v ú

toku jsme předváděli skvěle organizovanou hru. Korunu našemu dobrému poločasu nasadil Jakub Tichý, který si připsal jediné naše položení po krásné útočné akci. Naši hráči se za těch pár let posunuli o několik úrovni výše a dnešním výkonem potvrdili, že cesta, kterou kráčíme je ta správná. Nechali jsme tam všechno a extrémně silnému soupeři jsme se postavili čelem a za celý zápas jsme mu nic nedarovali.

Soupiska Českého národního týmu U21 obsahovala hned 7 našich hráčů:

#5 Dominik Fišer (křídlo)
#7 Jakub Hudrlík (mlýnová spojka a kapitán)
#8 Jakub Jirman (pilíř)
#9 Tomáš Horák (mlynář)
#10 Kryštof Pecold (pilíř)
#11 Taras Turkevyč (2. řada)
#13 Jiří Pecháček (vazač)

Jako 18. hráč jel Bořek Rozlílek, který pomáhal týmu prakticky se vším, co bylo třeba.

Do utkání bohužel kvůli zranění a školním povinnostem nenaskočili naše vrchlabské stálice Jan Kubát a Matěj Mečíř.

Kryštof Pecold si po svém comebacku po zranění odnesl cenu MVP - ocenění pro nejlepšího hráče utkání.

Soustředění

Smejkalova bouda (Přípravka, U10, U12) »
Ne 04.08.2024 - Pá 09.08.2024

Green Valley, Chotýšany (U14) »
Ne 25.08.2024 - Pá 30.08.2024

Břehy(U16, U18)
St 21.08.2024 - Ne 25.08.2024

Nábor dětí & mládeže 2024

Nábor probíhá celoročně. Na odkazech níže najdete rozpis tréninků a bližší infromace k jednotlivým kategoriím. Ideální je i zavolat trenérovi, který vám poskytne všechny potřebné informace a poskládá trénink tak, aby se chytnul i úplný nováček.

Více informací »

Nábor do týmu mužů

Tým mužů zažívá svoje nejlepší období, ale stojíme nohama na zemi a jsme si vědomi, že nemusí trvat věčně. Rádi mezi sebe přivítáme další nové tváře. Předchozí zkušenost s rugby není potřeba. Pokud se nebojíš kontaktu, jsi týmový hráč a chceš makat, doraž na trénink, ideálně i nejdřív zavolej trenérovi, který ti poskytne všechny potřebné informace a připraví trénink tak, aby ses chytnul.

Více informací »

Generální partner

Hlavní partneři

Partneři