Soustředění 2023

Informace pro rodiče Vytvořeno: 14.08.2023 Poslední změna: 07.03.2024

Naše první klubové soustředění proběhlo na Smejkalově boudě, nedaleko Vrchlabí. Soustředění se zúčastnilo 24 dětí z Vrchlabí, 6 z Babic a 2 z Přelouče a celkem 9 trenérů.

Tréninkově jsme se rozdělili na dvě party:

U8 + U10 + 12

Trenéři: Jakub Hudrlík, Bořek Rozlílek, Kryštof Pecold, Adam Vrbata

U14 + U16

Trenéři: David Volenec, Petr Procházka, Tomáš Valenta, David Lahr

Hned od neděle vydatně pršelo a hezké počasí bylo až čtvrtek a pátek.

Neděle

Odpoledne jsme se stihli ubytovat a trošku se rozkoukat. Starší parta odjela na trénink na naše hřiště do Vrchlabí, kde je čekal první trénink po měsíční pauze. Trénink se protáhl na téměř 3 hodiny. Chtěli jsme využít čas a zatrénovat si z klukama z Přelouče, kteří přijeli pouze na neděli.

Pondělí

Stihli jsme další dva tréninky, nicméně nastával problém se sušením oblečení, které v tom vlhku prostě neschlo. Trn z paty nám vytrhl Pavel Tuláček, který nám dovezl přímotopy a dostatek sušáků. Po čtyřech hodinách v dešti jsme dětem naordinovali vířivku a saunu.

Úterý

V úterý jsme si dali pauzu od rugby. Zatímco mladší parta hrála fotbálek, frisbee, nebo badminton, starší kluci vyrazili do posilovny Victory klub, kde je čekal pořádný strečink, posilování, sparingy v boxu a po rozchodu obě party dvě hodiny relaxu ve vrchlabském aquaparku.

Středa

Na středu jsme se těšili, protože předpověď ukazovala na lepšící se počasí. Opak byl pravdou. Ráno byl takový slejvák, že jsme děti svezli do Sportovní haly v Jilemnici a ráno odmakali v hale. Po obědě jsme se rozloučili s klukama z Babic a skvělým trenérem Davidem Volencem, který perfektně vedl starší kluky. K večeru se počasí nakonec umoudřilo a tak jsme si dali druhý trénink.

Čtvrtek

Hned po snídani jsme vyrazili na výlety na kolech. Čtveřici, která neměla kola, čekal výlet od Medvědínu, Labským dolem na Pramen Labe a Sněžné jámy, nicméně pro bolest kotníčků kluci vzdali na Prameni Labe.

Kluky z U14 a U16 čekala 45km dlouhá cyklo výzva od Smejkalovy boudy na Rovinka, Mísečky, Vrbatovku a Labskou boudu, kde jsme se potkali s pěší partou a společně vyrazili na Pančavský vodopád.

Nejmenší děti vyrazily na Rovinka a cestou projeli všechny traily. Po 20 km čekal kluky ještě trénink plný různých zábavných her na odreagování a teambuilding. 

Pátek

Soustředění jsme završili pátečním tréninkem, shrnutím plánů na sezónu a po obědě jsme začli uvádět boudu do původního stavu.

Za celé soustředění musíme vyzdvihnout několik věcí:

  1. Skvělou kuchyňi paní Smejkalové
  2. Skvělé zázemí Smejkalovy boudy (ubytování, 3 hřiště, wellness)
  3. Přístup kluků z U14 a U16 jak v tréninku, tak mimo něj
  4. Skvělou práci trenérů

Soustředění v roce 2024 proběhne opět na Smejkalově boudě, a to v termínu od 4. do 9. srpna 2024.

Soustředění

Smejkalova bouda (Přípravka, U10, U12) »
Ne 04.08.2024 - Pá 09.08.2024

Green Valley, Chotýšany (U14) »
Ne 25.08.2024 - Pá 30.08.2024

Břehy(U16, U18)
St 21.08.2024 - Ne 25.08.2024

Nábor dětí & mládeže 2024

Nábor probíhá celoročně. Na odkazech níže najdete rozpis tréninků a bližší infromace k jednotlivým kategoriím. Ideální je i zavolat trenérovi, který vám poskytne všechny potřebné informace a poskládá trénink tak, aby se chytnul i úplný nováček.

Více informací »

Nábor do týmu mužů

Tým mužů zažívá svoje nejlepší období, ale stojíme nohama na zemi a jsme si vědomi, že nemusí trvat věčně. Rádi mezi sebe přivítáme další nové tváře. Předchozí zkušenost s rugby není potřeba. Pokud se nebojíš kontaktu, jsi týmový hráč a chceš makat, doraž na trénink, ideálně i nejdřív zavolej trenérovi, který ti poskytne všechny potřebné informace a připraví trénink tak, aby ses chytnul.

Více informací »

Generální partner

Hlavní partneři

Partneři